Izvor: Kurir
12.10.2023 u 12:20
0

SLAĐA BEZ ĐANIJA IZVELA UNUKU IZ PORODILIŠTA! Ponosna baka otkrila gde joj je muž i priznala „Napila sam se najstrašnije“

Radiša Trajković Đani ponovo je postao deda, a njegov sin Marko Trajković dobio je ćerku. Nakon proslave koju su napravili sinoć povodom dolaska na svet male devojčice, Đanijeva žena Slađa došla je sa svojim sinom u bolnicu kako bi mala devojčica i njena mama krenule kući.

Pevač u ovom trenutku nije bio tu, ali iz opravdanih razloga jer je žurka trajala do kasno u noć.

Ponosna baka izašla je sa čak dva buketa koji je donela za snajku a onda je stala pred medije i progovorila o protekloj noći ali i kako se oseća danas:

– Od sinoć se još nismo oporavili, majke mi moje mrtva sam. Napila sam se najstrašnije bilo je top, ja sam bila najveselija a za Đanija ne znam jer sam se prva napila. On sada spava. Sve je bilo u fullu.

Podsetimo, porodica Trajković je sinoć u jednom lokalu u srpskoj prestonici napravila pravu freštu, a među zvanicama su bile i Zlata Petrović, Vanesa Šokčić i mnogi drugi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter