Izvor: Kurir
12.10.2023 u 13:23
0

OSTAVILA PEVAČA ZBOG NJEGOVOG KOLEGE, O TOM TROUGLU I DALJE SE PRIČA! Ovako IZGLEDA SADA LUKASOVA BIVŠA ŽENA! (FOTO)

Sonja Vuksanović estetske korekcije uradila je odavno još pre venčanja sa pevačem Acom Lukasom.

Upravo zbog toga mnogi su zaboravili kako je ona ranije izgledala i to dok je bila u braku s Lukasovim kolegom Željkom Šašićem.

Jedna fotografija iz tog perioda nedavno je osvanula na društvenim mrežama. Na slici Sonja pozira sa svojim prvim suprugom, a budući da su vrlo mladi, oboje izgledaju drastično drugačije.

Svi su primetili da je oblik Sonjinih očiju drugačiji, nos je špicastiji, usne i obrve tanje, jagodice manje izražene, dok je i kosa drugačija.

INSTAGRAM/PRINTSCREEN

Evidentno je da je bivša supruga dvojice muzičara u potpunosti odlaskom u estetsku kliniku promenila svoj izgled, te da je pored osnovnih koristila i nešto invazivnije metode ulepšavanja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter