Izvor: Kurir.rs
12.10.2023 u 18:25
0

ZANOSNA GLUMICA NAGA NA STOLU: Sofija Vergara oborila s nogu prirodnim izgledom!

Iako vam možda tako ne deluje, ali i javne ličnosti imaju dosta stresa i napetih situacija, sa kojima se bore na svoj način.

SOFIJA VERGARA POMUTILA UM FOTOGRAFIJOM U TOPLESU: Glumica obara s nogu atraktivnim izgledom!

Kako bi se opustila i zaboravila na trenutne probleme, glumica Sofija Vergara voli da se prepusti veštim rukama svoje maserke, a ujedno i drugarice, Irani.

Instagram printscreen

 

Sofija je nedavno objavila fotografiju, na kojoj raščupana i naga leži na krevetu, dok je Irani masira, a blagi osmejak na licu pokazuje koliko je opuštena i koliko uživa.

– Nedostajale su mi tvoje magične ruke, Irani! Volim te, moja prijateljice. Ne mogu da dočekam tvoje novo mesto – napisala je Sofija uz fotografiju.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter