Izvor: Alo.rs
24.01.2024 u 09:37
0

STALI UZ SEVERINU: Ove javne ličnosti podržale pevačicu nakon što joj je sud ODUZEO DETE

Hrvatskoj pevačici Severini Vučković odizeto je starateljstvo nad maloletnim sinom Aleksandrom. 

Naime, Severini je, po odluci Vrhovnog suda ukinuta presuda iz 2021. godine kada su imali starateljstvo „po pola“ i sada potpuno pravo nad starateljstvo nad sinom ima samo otac Milan.

Severina se oglasila bolnom porukom na Instagram profilu, a mnoge poznate dame su joj pružile podršku.

HRVATSKI SUD ODUZEO SINA SEVERINI: Pevačica se odmah oglasila, evo šta poručuje

Nataša Bekvalac, Milica Todorović, Emina Jahović, Tijana Dapčević, Sofija Milošević, Nina Badrić, Katarina Živković su ostavile emotikone srca ispod srceparajuće Severinine objave u kojoj je pokušala da opiše svoju bol.

Podsetimo, Severina je u svojoj objavi otkrila da ne postoji razlog zbog kojeg bi joj dete bilo oduzeto, kao i to da se Aleksandar izjasnio da želi da živi sa majkom.

– Prošla sam svu golgotu hrvatskog pravosuđa pa ću i ovu Vrhovnoga suda, ali prošla sam je sa svojim detetom. Ja sam tu nebitna. Kao što se sudije štrajkom bore za svoje plate, tako ću se i ja i dalje boriti za svoje dete koje se izjasnilo da želi živeti sa mnom što očito nikoga nije briga, a naročito neke koji su korumpirani – kazala je pevačica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter