Izvor: Kurir
16.02.2024 u 16:00
0

SUZANA MANČIĆ DOVELA LINIJU DO SAVRŠENSTVA! Voditeljka pokazala čime raspolaže, pa zapalila društvene mreže!

Voditeljki i glumici Suzani Mančić, iako ima 67 godina, mnogi bi pozavideli na izgledu, međutim, u jednom periodu je borila bitku sa viškom kilograma.

Kako je nedavno priznala najveći krivac za višak kilograma je stil života koji vodi u Grčkoj, gde provodi mnogo vremena.

Kasne večere i uživanje u grčkoj tradicionalnoj hrani u jednom trenutku dovele su Suzanu do 90 kilograma što je uticalo na njeno samopouzdanje, te je ozbiljnije i dugoročnije rešila da se pozabavi ovim problemom.

I u tome je brzo i uspela, a nedavno je otkrila trik koji joj je pomogao da se reši viška kilograma.

GLAMUR I LUKSUZ DA PRŠTI : Dženifer Lo. zasenila i zaustavila saobraćaj u Njujorku

-Jutro uvek započinjem toplom limunadom i kesicom suplemenata koji imaju sve neophodne minerale i vitamine. Isto pijem i za ručak.Ako ogladnim, jedino mi je dozvoljeno da pojedem jedan svež krastavac – otkrila je Suzana koja je svoju figuru dovela do savršenstva pomoću ovog trika.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter