Izvor:
16.02.2024 u 19:37
0

SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL DRAGANE MIRKOVIĆ! Horda fanova pristiže u Arenu, atmosfera dostigla vrhunac!

Najveća muzička zvezda Dragana Mirković održaće večeras prvi od dva spektakularna koncerta u Areni.

Ono što nikome nije pošlo za rukom, uspela je Dragana Mirković, da na turneji obeleži četiri decenije veličanstvene karijere, ali i da pomogne ljudima kojima je to najpotrebnije i da druge inspiriše da krenu njenim stopama!

19:25 – Fanovi polako stižu do Arene, vlada neverovatna euforija

Ostalo je vrlo malo do početka najvećeg sepektakla, a neverovatan broj ljudi se okupio ispred Arene.

19:00 – Dragana Mirković dala prvu izjavu za medije

-Dugo smo čekali ovaj trenutak i jedva čekam da izađem na binu. Nestrpljiva sam da svi zajedno pevamo i širimo ljubav. Ovaj koncert će biti samo delić zahvalnosti svima koji su uz mene godinama i zbog kojih sam ovde gde jesam. Srećna sam i neizmerno ponosna. Posebno se radujem jer je projekat humanitarnog karaktera i sreću će doneti ne samo publici u Areni već i onima kojima je to najpotrebnije – izjavila je Dragana.

18:20 – Dragana Mirković stigla u Arenu, fanovi je sačekali

Muzička zvezda je već pristigla u Arenu, iako je žurila, odlučila je da izdvoji koji sekund više kako bi se pozdravila sa fanovima.

„MORALA SAM DA SNIMIM PESMU PAR DANA NAKON ŠTO SAM SAHRANILA MAJKU“: Lena Kovačević progovorila o najtežem periodu u životu

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter