Izvor: Kurir
03.10.2023 u 18:48
0

SVI DETALJI POROĐAJA LUNE ĐOGANI: Spremna za carski rez, porodica Đogani van sebe od sreće! Mala Lana samo što nije stigla!

Luna Đogani sitno broji do trenutka kada će se drugi put ostvariti u ulozi majke. Luna svakog časa treba da se porodi i na svet donese devojčicu kojoj su već izabrali ime Lana.

– Luna je stigla u porodiliste, spremna je za porođaj! Carski rez je zakazan za sutra. Luna nema tremu, ne plaši se carskog reza, sve je to već jednom prošla… Cela porodica Đogani je jako uzbuđena i jedva čekaju momenat kada će mala Lana doći na svet – otkrio je naš dobro obavešten izvor.

Podsetimo, Luna se pojavila u emisiji “Amidži šou“ pre nešto manje od mesec dana, a tom prilikom je za medije otkrila da je termin porođaja zakazan baš na rođendan njenog oca Gagija Đoganija.

– Nemam strah, više je neka pozitivna trema. Uvek je najvažnije da prođe sve kako treba, da bude sve uredu sa bebom i sa mnom. Ovaj put znam šta me čeka, tako da sam lagana. Prirodan termin jeste 12. oktobra, ali moram da se porodim sedam dana ranije jer idem na carski rez drugi put – poručila je Luna nedavno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter