Izvor: KURIR.RS
27.03.2023 u 09:36
0

U BOLNICU STIGLA DOSTAVA OD SVEKRA I SVEKRVE! Evo kako Đokovići paze na snajku Sašku dok je u PORODILIŠTU, ništa da joj fali

Saška Veselinov porodila se pre četiri dana i na svet donela naslednika Aleksandra, a ponosni otac Đorđe, kao i cela porodica Đoković novog člana dočekala je sa velikim uzbuđenjem i radošću.

 

Đokovići su sa slavljem krenuli odmah u Beogradu, da bi potom na imanju pored Rume do zore nastavili slavlje. Svi su bili presrećni što im je stigao Aleksandar, a Đorđe je otkrio da je prisustvovao rođenju sina i da je neizmerno zahvalan Saški što mu je podarila naslednika.

Da porodica Đoković voli i čuva svoje snajke, otkrila je i bivša voditeljka pbjavivši fotografiju na svom Instagram storiju.

Naime, ona je podelila tanjir pun voća – banana, kivija, ananasa, jagoda – koji su poslali Đokovići iz njihovog restorana, misleći na njeno zdravlje, i kako bi što pre vratila energiju posle porođaja.

Saška Veselinov
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Podsetimo, Đorđe Đoković u subotu je bio u poseti kod supruge i sina. Mnogi su pretpostavili da je došao kako bi ih odveo doma, međutim, Đoković se zadržao kod njih neko vreme, a potom otipšao u nepoznatom pravcu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter