Izvor: MONDO
20.04.2024 u 07:38
0

UKRALI SU MI 150.000 €: Ljupka Stević otkrila ko joj je oteo novac iz ruke: Videli su puno para na gomili!

Ljupka Stević prisetila se jedne anegdote kada su joj na romskoj svadbi uzeli 150.000 evra iz ruke.

U medijima se neretko pominju visoki honorari koje pevači dobijaju za nastupe, a često se dešava i da za jednu pesmu ili čak refren za par minuta zarade nekoliko prosečnih plata u Srbiji. Ljupka Stević, koja je nedavno“usijala“ mreže fotkama s Balija u minijaturnim bikinijima, progovorila je upravo na tu temu.

Pevačica je odličan sagovornik na ovu temu ako se uzme u obzir da su se u javnosti pojavljivali naslovi o tome da je imala probleme sa suprugom obožavatelja koji ju je častio sa 300 evra, ali i da joj je na svadbi u Italiji ukraden bakšiš iz ruke.“To je postala anegdota. U pitanju je bila romska svadba u Italiji. Pa dobro, dečica su prolazila i kada su videli puno para na gomili, kako da ih ne uzmu? Na tom veselju je bakšiš bio negde oko 150.000 evra“, objasnila je Ljupka .

PREBOLELA RAZVOD: Sofija Vergara priznala da je u vezi sa hirurgom

 

Na pitanje novinara gde je dobila najveći bakšiš i koja suma je bila u pitanju, pevačica ih je veoma iznenadila odgovorom: „Mislim da sam najveći bakšiš dobila upravo na tim romskim svadbama, ali u tom trenutku ga nisam brojala. Bilo je negde oko 5000 evra za jednu pesmu, čak nije bila ni cela pesma u pitanju“, prisetila se Ljupka, pa dodala:

„Prosto, kod njih su takvi običaji. Nije bilo novca samo na romskim svadbama, bilo je novca i na nastupima, u Bosni ume da bude jako dobro kada smo mi muzičari u pitanju“. Otkrila je i ko je galantniji, momci ili devojke: „Časte i momci i devojke. Momci više, ali znaju i devojke da budu široke ruke“.

Ljupka je po povratku u Srbiju progovorila i o odmoru na Baliju, na koji je u poslednjem trenutku otišla sama, ali i zašto je noću spavala u strahu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter