Izvor: blic.rs
27.10.2023 u 11:12
0

UŽIVA ZA SVE PARE: Ovde je letos uživao Lazar Ristovski, raskoš na sve strane

Glumac Lazar Ristovski nakon razvoda od Danice Ristovski ponovo uživa u ljubavi i to sa 39 godina mlađom glumicom i koleginicom Anicom Lazić.

Kako prenose domaći mediji, Anica se preselila u njegov luks stan u Beogradu na vodi, a glumac u svom vlasništvu ima i luksuznu vilu na Gardošu u Zemunu u kojoj ima bazen na terasi. Osim toga on poseduje i raskošnu vilu sa bazenom u Crnoj Gori, koju često pokazuje na svom profilu na Instagramu, a koja takođe poseduje bazen, kao i nestvaran pogled koji puca na more.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lazar Ristovski (@lazar.ristovski)


Naime, Lazareva glamurozna vila sa bazenom nalazi se u naselju Žukovica u Crnoj Gori. Glumac ovde, po svemu sudeći najviše voli da provodi vrele letnje dane, a pored toga on ima i svoju jedrilicu. Tako je on jednom objavio sliku i napisao:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lazar Ristovski (@lazar.ristovski)

„Posle prelezane korone, na mojoj jedrilici, skupljam snagu za, možda, još koju pobedu“.

Po svemu sudeći i Anica je letovala kod Lazara u Crnoj Gori, a njih je tada usred vremenskih nepogoda zadesila poplava, te su imali problem sa vodom, koja se poput vodopada slivala i ulazila u vilu. Sve ovo zabeležila je upravo Anica u julu mesecu
Podsetimo, Lazar Ristovski je vest da ponovo uživa u ljubavi prvo potvrdio za „Blic“, a na svom Instagram profilu je objavio fotografiju sa njom i javno pokazao koliko uživaju u ljubavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lazar Ristovski (@lazar.ristovski)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter