Izvor: Kurir
22.10.2023 u 12:39
0

VAŽIO JE ZA ZAVODNIKA, A HARAO NAKON HITA SA MINOM KOSTIĆ! Evo gde je danas i čime se bavi Goran Vukošić

Goran već duže vreme nije prisutan na estradi - pevač Goran Vukošić rođen je u Radovićima kod Tivta, a od malih nogu svirao je harmoniku i bio član KUD "Boka“. Istovremeno je išao u Muzičku i Mašinsku školu.

Odmah nakon srednje škole počeo je da peva po privatnim veseljima, a s obzirom na to da nije bio zadovoljan lokalnom popularnošću, odlučio je da izda pesmu za „Grand“ i tada započne svoju karijeru.

Goran je 2003. godine otpevao duet sa Minom Kostić „Isti igrači“, a ova pesma je postala regionalni hit i u klubovima se i danas sluša.

Njegovu karijeru takođe je obeležila i turneja sa Lepom Brenom.

Goran već duže vreme nije prisutan na estradi, a domaći mediji su navodili da je već godinama posvećen privatnom biznisu, kafiću čiji je vlasnik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter