Izvor: BSC Happy
16.09.2023 u 14:40
0

VEĆ TRIDESET GODINA U LJUBAVI: Ovako su Brena i Boba izgledali na svojoj tada basnoslovno skupoj svadbi, ona mu je prva prišla

To je bila svadba veka, čak su se prodavale i VHS kasete sa dogadjaja, prisustvovao je svestki džet set i najveće face tenisa i biznisa. Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović jedan su od najdugovečnijih parova na estradi. Zajedno su preko 30 godina, a imaju sinove Stefana i Viktora, koji su izrasli u prave momke.

Njihovo venčanje, održano je 1991. godine, a mnogo podataka može da se nađe na internetu o ovom događaju. Naime, mediji su navodili kako je svadba koštala 50.000 maraka, tako da mladenci nisu štedeli ni na jednom segmentu veselja. Pisalo se kako je na meniju bilo 650 jela, kao i da je bilo raznih specijaliteta poput fazana u gnezdu i telećih leđa u šampanj sosu.

IZGLEDA KAO APOLON: On je najzgodiniji Rus za kojim luduju žene širom sveta (FOTO)

Na Instagramu, pojavila se jedna fotografija na kojoj vidimo mladence nasmejane. Brena je u jednoj ruci nosila cveće, a u drugoj prsten, a na sebi je imala venčanicu marke „Dior“. Sa druge strane, Boba je blistao pored žene svog života.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Estradni Miks (@estradni_miks)

Inače, pevačicu i tenisera upoznao je pokojni glumac Velimir Bata Živojinović.

  • Sećam se da me je Boba na premijeri zamolio da ga upoznam sa svojom partnerkom iz filma i ja sam mu rado izašao u susret“, rekao je Bata Živojinović za Svet, prenosili su mediji, a Brena je to potvrdila.
  • Bata me je onako krajičkom oka pogledao, zagrlio me i rekao mi da se tu nalazi njegov prezimenjak. Nisam znala o kome se radi, a onda mi je objasnio da je tu Boba Živojinović, u smislu: ‘Šta radiš sada ovde, idi tamo kod njega’“, izjavila je ona.

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović gradili su odvojene karijere, ona na Balkanu, on na teniskim terenima širom sveta, a onda su zajedničkim snagama izgradili porodicu. Jednu od retkih koja je opstala, iako su oboje poznate ličnosti.

  •  Tandem kao što smo Boban i ja zaista smo zaslužili taj epitet. Puno sam radila, mislim da ne postoji pevačica u zemlji koja je uspela da za period od 82. do 92. godine održi toliko koncerata u jednom periodu. Radila sam mnogo, ali sam radila i na sebi. Naučila sam kako da posao ne bude destruktivan prema meni. Treba biti posvećen, ali opet gledati da ne izgubite svoj identitet. Ako imate porodicu, taj balans je nešto najteže jer vas karijera zaposedne. Ja sam bila jugoslevenska ili balkanska pevačica, znam da su mnoge estradne umetnice išle za Ameriku. Mislile su čim ste veliki ovde da svet jedva čeka da vas upozna, a to se desi samo odabranima. Iako sam pravila turneje po Americi, Kanadi i Australiji, shvatila sam da mi ne treba da budem svetska. Dovoljno mi je sasvim što je on svetski i da ja moram da napravim balans između Lepe Brene i Fahrete Jahić odnosno Živojinović – kaže Brena i nastavlja:

Osećam se svetski jer mogu da odem bilo gde na svetu bez ičije dozvole i nigde mi nije zabranjeno da radim i uživam. Važno je da imate i partnera u svemu tome. Sami znate koliko danas ima ljudi na planeti i bez obzira što se drže za ruke, slikaju na Instagramu kako je njena glava na njegovom ramenu i imaju osmeh, energija među njima pokazuje da li se vole i poštuju. Boba i ja smo kompatibilni bez obzira što se ne držimo za ručice i ne ljubimo tako u javnosti.

kakav poseduju samo najveće svetske dive! (FOTO)

Gledala sam da balansiram između pune kuće testosterona. Čim nema da me zove Beki već Fahreta, onda znam dokle smo stigli – kroz smeh kaže pevačica i dodaje: – Onda se ja malo naljutim kao nešto, ali sam uvek bila stabilna, mama mi je formirala taj karakter i često se setim svih saveta koje mi je dala, iako mi nekada nije bilo prijatno da slušam to što je pričala.

Brena kaže da je Balkan njen dom, a da žali za raspadom Jugoslavije zbog tog osećaja pripadnosti jednom narodu, a ne političih granica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter