Izvor: Alo.rs
05.09.2023 u 07:57
98

VELIKA DRAMA U DOMU POZNATE PEVAČICE, MAJKA JE IZBACILA IZ KUĆE: Tanja Savić menja VERU zbog DEČKA

Tanja Savić proživljava pravu dramu zbog veze sa Mukijem.

Tanja Savić navodno je rešila da pređe u islam zbog svog verenika, Mukija Bešlića, pilota koji živi u Americi i mlađi je od nje 11 godina.

Zbog njega je odlučila da promeni veru, pa će se po islamskim običajima i udati za svog izabranika.

Kada je to čula njena majka, potpuno je odlepila, a priča se i da je izbacila Tanju iz kuće, te da više ne želi ni da čuje za nju.

UDAJE SE TANJA SAVIĆ OPET: Seli se u Ameriku sa izabranikom, roditelji očajni

Kako Tanja i dalje nije zvanično razvedena, pevačica je razmišljala da u toku brakorazvodne parnice pređe u islam, kako ne bi postojao nikakav problem da se uda za Mukija. Ona će se zajedno sa svojom decom preseliti u Ameriku i papire će dobiti udajom za Bešlića.

Takođe se komentariše da ni njegovi roditelji nisu najsrećniji zbog njegovog izbora, a u sve se umešao i Tanjin suprug, Dušan Jovančević, koji pevačici ne želi da da razvod i vest da se njegova supruga verila – nije lepo prihvatio.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

98 thoughts on “VELIKA DRAMA U DOMU POZNATE PEVAČICE, MAJKA JE IZBACILA IZ KUĆE: Tanja Savić menja VERU zbog DEČKA”

  1. Tebi je curka popila mozak kad hoces ds menjas veru mislis da je to kso kad menjas muskarce. Daj skrasise pored dece u Srbiju ne pravi vise problema deci i roditeljima jer ne razmisljas kakve stresove pravis deci sa seljakanjem zbog 11godina mladjeg kad mu sutra dosadis pa te sutne od koga ces traziti pomoc u Srbiji jednom su ti pomogli vise nece. I ovde mozes naci muza i da lepo zivis da pevas da ti deca postanu dobri ljudi a tamo neizvesnost. Sunce tudjeg neba nece te grejati kao u svojoj zemlji.DOZOVI SE PAMETI JER IMAS DECU.

    237
    26
    Odgovori
    • Možeš se po sto puta premjestiti u svaku koja postoji ali ostaje htjela ili ne u onu u kojoj si krstena samo pravis najveću grešku jer odbacujes Isusa a to će jako puno da te košta možeš se vjenčati i bez uzimanja druge vjere ako je prava ljubav to se be traži od osobe nego se poštuje ono što si ali ko će vašim ludim glavama to objasnit

      0
      0
      Odgovori
  2. Ciganska posla nek menja nek ide i nemoj se ni vraca necemo plakati za cigansturu,da ima mozak ne bih to radila,nema zakon u drzavu da ima nebi tako sve islo kako ide.

    31
    21
    Odgovori
  3. Sa srecom Vam bilo od ❤!!
    Vazno je samo jedno Ljubav ,postovanje, razumijevanje!!
    A to sto ce Islam prihvatiti kakce veze ima?? Vazno je da vjeruje u Boga , a Bog je samo jedan samo ga drugi nazivaju sa drugim imenom(Allah, Isus, Buda…)!
    Da Vam bude sretno i da traje do groba od ❤!!🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

    53
    33
    Odgovori
    • Nije vjera kafana pa cu da mijenjam svake nedelje. Nisi spoznala ni svoju vjeru dovoljno a prelazis u drugu ili tudju vjeru. Primitivizam i neukos mogu sve

      4
      6
      Odgovori
    • E moja danijela buda il Allah nije bog nego oni stuju sotonu bog je jedan zato hoce da uniste kriscanstvo jer jedino kriscanstvo vjeruju u boga i sina njegovoga isusa krista procitaj bibliju bit ceti jasno dapace puno je crkvi srpskih i katulickih preslo u sotonsku crkvu al treba znat koju crkvi treba ic i molit se al to mogu samo pravi vjernicima i su procitali bibliju jel svemoguci bog ce nam doc uskoro amen

      2
      2
      Odgovori
  4. Masallah….Allahu zahvala kad je svatila sta je cista vjera…..Allah je pocastio da udje u DZENNET…..da je pametna da djecu odgoji u ISLAMU da budu cisti i duhovno i tjelesno……bar ih nece POP SILOVATI ISLAM JE SPAS …ETO JOS JEDNA SESTRA U ISLAMU NA Zapadu u grupama se vracaju ISLAMU…MI SE SVI U ISLAMU RADJAMO PA IMPRESIVNI ARGUMENTI SU AKO SU ONI RODJENI NE U ISLAMU NEGO U KRSCANSTVU ZASTO ONDA KRSTE DJECU U CRKVI MOLIM Allaha da je uputi jos vise ..i njenu djecu…Amin

    33
    61
    Odgovori
  5. E l..e zene! Gde ce sada….samo se glupira ima decicu lepo peva ima roditelje da se skrasi…zao mi je vratice je taj decko mlad je i sta onda kome gde? Daj joj Gospode pamet,ne vredi menjati veru treba pamet da okrene ka deci….uh….

    5
    3
    Odgovori
  6. Obična ciganštura prodala veru zbog kurca !od toliko pravoslavnih momaka našla muslimana! Menjala muškarce i nijedan joj nije valjao pa će joj musliman biti dobar?? Neka se upita gde ona drolja greši!bruka od žene

    2
    5
    Odgovori
  7. Zalosno je prvo za decu pa onda za nju i njenu karijeru. Lepo je rekao Sasa Popovic da je steta kad se udala propala joj karijera a jedna od najtalentovanijih pevacica iz njene generacije. Daje imalo izvukla pouku iz proslog braka uzela decu i posvetila se karijeri gde bi joj bio kraj. Ona nezasluzuje vise nikakvu pomoc a iova dva lepotana.

    2
    4
    Odgovori
  8. Zalosno je prvo za decu pa onda za nju i njenu karijeru. Lepo je rekao Sasa Popovic da je steta kad se udala propala joj karijera a jedna od najtalentovanijih pevacica iz njene generacije. Daje imalo izvukla pouku iz proslog braka uzela decu i posvetila se karijeri gde bi joj bio kraj. Ona nezasluzuje vise nikakvu pomoc a iova dva lepotana.

    3
    4
    Odgovori
  9. Znao sam da je hlupa ali da je toliko glupa nisam znao. Jel ona stvarno misli da je on zeni iz ljubavi, hoce da je iskoristi dok jos ima para od muzike. Posle ce daa je sutne, sta cemu milfura sa dva sina

    4
    2
    Odgovori
  10. Sram te milo tanja ako menjas veru to ti netreba. Zar ne mislis na svoju decu sto si rodila sa srbinom. Tvoj muz treba doci po decu i odvesti ih sebi a ti se smucaj kosto si naucila.

    6
    5
    Odgovori
  11. Prvo ne vredjajte Rome. Pkkazujete takvim komentarima da ste primitivci ,nevaspitani. Sve sto pise i sto narod prica ne mora da bude istina. Previse se ulazi u zivote ljudi. Tanja budi srecna jednom se zivi zbog sebe ne zbog sveta

    8
    4
    Odgovori
    • E moja danijela buda il Allah nije bog nego oni stuju sotonu bog je jedan zato hoce da uniste kriscanstvo jer jedino kriscanstvo vjeruju u boga i sina njegovoga isusa krista procitaj bibliju bit ceti jasno dapace puno je crkvi srpskih i katulickih preslo u sotonsku crkvu al treba znat koju crkvi treba ic i molit se al to mogu samo pravi vjernicima i su procitali bibliju jel svemoguci bog ce nam doc uskoro amen

      0
      0
      Odgovori
  12. Bog je jedan no dapace da je isus krist sin boziji bog je njega poslao da nas ljude spasi od nasih grijeha.no nemam nista protiv tudje vjere al ona sto radi nije po crkvenom obicaju jer je to grijeh to je preljuba i obljuba jer je mladji od nje no bilo kak bilo ona ce odlucit o svojoj sudbini.

    1
    2
    Odgovori
  13. Nije rijesenje zbog decka promjenit vjeru,jel tko promjeni svoju vjeru nevjeruje ni u tudju i nemoze bit pravi vjernik.a i jos po tom napravi grijeh preljube to je veliki grijeh.

    1
    0
    Odgovori
  14. Zašto tako misliš? Znaš li ti išta o vjerama. U Kuranu doslovice piše „Hrišćani i Jevreji su mušrici i kjifiri. Zauvjek će goreti u paklu“! Piše i ovo „Muslimani ne uzimajte nevjernike za prijatelje dokle ima vjernika“! Takođe piše i ovo „A kad prođu sveti mjeseci ubijajte nevjernike i na svako mjesto im zamku sačinjavajte. Poštedite samo one koji zekat daju i učestvuju u molitvi jer Allah je samilostan“! Mogao bih još mnogo tiga napisati. Da li ti ovo liči da je svaka vjera ista ???

    1
    1
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter