Izvor: Najzena
26.08.2023 u 22:51
0

VIKTORIJA BEKAM OBJAVILA FOTOGRAFIJE SA LETOVANJA: Porodica uživa u letnjoj avanturi, lajkovala ih i Kim Kardašijan

Na fotografijama se mogu videti Dejvid, ona i deca kako uživaju na hrvatskom primorju.

„Vreme s porodicom je sve“, poručila je i označila sinove Bruklina i Romea, koji se porodici nisu pridružili na odmoru. „Nedostajete nam“, napisala im je.

VIKTORIJA BEKAM OPROSTILA DEJVIDU PRELJUBU, ALI MU JE JEDNOM REČENICOM ZAPEČATILA KARIJERU: To za nju nije bilo dovoljno tomeno

Na fotografijama se mogu vidjeti Dejvid, ona i deca kako uživaju u letnjim aktivnostima. Fotografije je lajkovala i Kim Kardašijan, za koju se u junu nagađalo da je svratila do Dubrovnika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Inače, juče se Dejvid Bekam pohvalio fotografijama s juga Italije pa se čini da je porodica juče napustila Hrvatsku. Bekamovima je ovo druga godina zaredom da letuju na Jadranu.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter