Izvor: ALO
03.11.2021 u 16:08
0

„BAŠ SI SE*SI!“: Poznatoj pevačici u emisiji stigla šokantna poruka od oženjenog kolege, ona odmah reagovala i otkrila detalje prepiske!

Ona je sada dovela svoju figuru do željenog izgleda, a kako ističe, mišljenja drugih je ne pogađaju

PROČITAJTE JOŠ:„U BEOGRADU JE UVEK OPUŠTENA ATMOSFERA“: Natali Dizdar za Happy BSC o predstojećem susretu sa našom publikom (INTERVJU/FOTO)

Pevačica Zorana Pavić uz pomoć rigoroznih dejeta uspela je da smrša skoro 30 kilograma i od tada se potpuno transformisala.

PROČITAJTE JOŠ:NE PROPUSTITE GOSTOVANJE ANE BEKUTE U EMISIJI „JEDNA ŽELJA JEDNA PESMA“: Evo šta je pevačica imala da kaže o NOVIM MUZIČKIM PRAVCIMA I PEVAČIMA

Zorani je u emisiji stigla SMS poruka od Dragana Kojića Kebe, koji ju je iznenadio i ujedno šokirao ovom rečenicom.

– Keboni koji je napisao ‘Bravo, mislim prebiću vas! Zorana je baš seksi – pročitala je Zorana Kebinu poruku, posle čega se nasmejala i otkrila da je njen kolega u odličnoj formi. 

– On kad je podigao majicu i pokazao kakve pločice ima… Sve zategnuto, besprekorno! Kebo, mi te volimo i baš si seksi – poručila mu je ona.

Podsetimo, ona je sada dovela svoju figuru do željenog izgleda, a kako ističe, mišljenja drugih je ne pogađaju.

– Ja svetu ne ugađam i apsolutno me ne zanima šta ko priča, neka su svi živi i zdravi i svoji – rekla je ona iskreno.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter