Izvor: Telegraf
07.09.2022 u 11:49
0

„BATISTUTA JE MOJ TIP MUŠKARCA, PREVRNUĆU BEOGRAD DA GA NAĐEM“: Zorica Marković odlučna da upozna slavnog fudbalera!

Svetska fudbalska legenda Gabrijel Batistuta nalazi se u srpskoj prestonici, a povodom toga oglasila se i pevačica Zorica Marković.

Svi su upoznati s tim da je pevačica njegov ogroman fan, kao i da Gabrijel uvažava njeno veliko poštovanje, a s obzirom na to da su oni sada nikad bliže, Zorica je otkrila kako se oseća, kao i da li će doći do susreta.

Zorica Marković zaplakala u „POSLE RUČKA“: „Ne mogu da ne pustim suzu, on je bio moja duša!“

Batistuta je tip mog muškarca, nikada se nisam šalila što se tiče njega. Takva veličina, čovek je nedokučiv – rekla je ona, i dodala:

– Što se tiče naših susreta, bila sam na nekih 300 metara od njega i mislila sam da ću umreti. Ja sam odletela avionom do Irske, i znala sam da će on biti tamo na nekom skupu. Dovoljno mi je bilo to što sam ga videla, naravno nije moglo da se priđe.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Zorica je otkrila šta nju to konkretno privlači kod legendarnog fudbalera.

– Ne radi se samo o fizičkom izgledu. Prvo njegova harizma je nešto posebno, drugo, on me je oduševio kad je napustio u najvećem jeku slave. Kod nas se kaže „kad je najslađe treba prekinuti“, a to mogu samo veliki genijalci i veliki ljudi da urade. E to je jedna veličina – otkrila je ona.

– Nikad bliže nije bio, ja se nadam da će mi javiti neko lokaciju. Ja ću ceo Beograd da prevrnem da ga nađem – rekla je Zorica kroz smeh.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter