Izvor: Happy BSC
07.09.2022 u 11:10
0

Tonči Huljić objavio TUŽNU VEST i oprostio se od dugogodišnjeg prijatelja i saradnika: “FALIT ĆEŠ MI ISTO KAO ČLAN OBITELJI…“

Porodica Huljić pre nešto manje od dva meseca bila je na sedmom nebu. 

Hana i Petar postali su roditelji devojčice Albe koja je u njihove živote unela veliku radost i spokoj. Međutim sreća, nažalost, nije dugo trajala.

„PORUKA SVIMA KOJI SU ZAGLAVILI U BOLU!“: Nikolina Pišek vodi rat sa svekrom posle smrti muža (FOTO)

Tonči Huljić oprostio se na društvenim mrežama od svog prijatelja i saradnika Dušana Vasića koji je stvorio i zvukove za neke od Huljićevih hitova.

Dušan je bio i dugogodišnji saradnik Gorana Bregovića.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Muzičar Tonči Huljić oprostio se od svog prijatelja  Dušana Vasića koji je preminuo pre dva dana. Vasić je za Tončija radio zvukove brojnih Huljićevih hitova, a radio je na pesmama koje je Tonči komponovai za Petra Grašu i Jelenu Rozgu.

Od prijatelja se Tonči oprostio na svojim društvenim mrežama uz njihovu zajedničku fotografiju i emotivan opis.

– Ova slika više nikada neće biti kompletna. Nažalost, jučer je otišao moj prijatelj i suradnik Dušan Vasić. Kreirao je moj zvuk Madre Badesse i netom snimljenog duplog CD instrumentalnog crossover materijala.. Bio je zadužen za programiranje i kreiranje ritam sekcije velikog broja mojih pjesama za Grašu i Rozgu. Hvala ti za prijateljstvo i muziku. Falit ćeš mi isto kao i član obitelji… Volimo te i čuvamo u duši, srcu i pjesmama – napisao je Tonči.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter