Izvor: Kurir
07.09.2022 u 10:34
0

„JOŠ ĆE ISPASTI DA SAM VEĆA ZVEZDA OD NJE“: Otac Milice Todorović radi na pumpi i glavna je atrakcija na Instagramu! (FOTO)

Otac pevačice Milice Todorović, Milan Todorović, radi na benzinskoj pumpi u Kruševcu. Pored ćerke i supruge Jasmine, zbog svoje duhovitosti i on je postao svojevrsna Instagram atrakcija.

„BOLJE POGAN JEZIK NEGO POGANE MISLI!“: Milica Todorović se ovako ponaša kad joj dođe žuta minuta, voli da OPSUJE!

– O, otkud vi kod mene? Nema Mice ovde – uz osmeh je rekao Milan.

– Jao, još će ispasti da sam veća zvezda od Milice (smeh). Znam da sam popularan, to me moja žena i ćerka snimaju pa prave šegu sa mnom. Ljudima se to sviđa. Dolaze ovde, jer svi znaju gde radim – priča Milan, pa nastavlja:

Otac Milice Todorović

– Dođu kolima, zaustave se i onda me snimaju za Instagram, Tiktok, slikaju se sa mnom. Meni je to simpatično, ne ljutim se.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Otkrio je da mu Milica mnogo nedostaje.

– Nedostaje mi. Najčešće je u Beogradu, žena i ćerka idu često kod nje. Bila je ovde kratko pre nekoliko dana. Dođe tako na nekoliko sati. Najčešće je u prolazu (smeh). Celo leto je radila, bila po morima nekim, ko bi ga znao gde sve ide – završio je ljubazno Milan.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter