Izvor:
25.10.2018 u 16:12
0

BITKA ZA STARATELJSTVO SE NASTAVLJA: Ana brani Rasti da viđa ćerku, on ne odustaje da se bori!

Pošto reper Rasta i pevačica Ana Nikolić nisu u dobrim odnosima, odlučili su da angažuju advokate i slučaj prepuste sudu. Navodi se da je trebalo da se u utorak veče sastanu u advokatskoj kancelariji, ali se Nikolićeva nije pojavila u dogovoreno vreme. Reper je došao sa svojim advokatom na sastanak, koji je trajao oko sat vremena, a po završetku je Đurić sa svojim braniocem kancelariju napustio nasmejan.

Izjave o slučaju nije želeo da daje, ali se spekuliše, on od Ane traži zajedničko starateljstvo. Na pitanje zbog čega mu Nikolićeva ne dozvoljava da viđa dete, on je samo slegao ramenima.

"Rasta je fenomenalan otac. Uredno plaća alimentaciju i ćerka ga obožava. Šta god da je potrebno za Taru, on daje i šakom i kapom. Međutim, Ana i on se loše slažu i ona na sve načine pokušava da njoj pripadne potpuno starateljstvo nad detetom, sa čim se Rasta ne slaže. On nema ništa protiv toga da dete bude sa majkom, već samo želi da ga viđa kada želi", kaže izvor.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter