Izvor: ALO
11.08.2022 u 07:47
0

BRUTALNO OPLEO PO NJIMA: Dragan Marinković uporedio Trajkoviće sa životinjama, Slađa mu žestoko odgovorila

On je nesrećno biće kom ništa nažao nismo uradili i želim mu da nađe mir i sreću

Dragan Marinković Maca slovi sa glumca koji se često šali s javnim ličnostima putem svojih društvenih mreža, ali je mnoge iznenadilo to što je ovoga puta uputio niz sočnih uvreda pevaču Radiši Trajkoviću Đaniju i njegovoj supruzi Slađi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

STIŽU RODE U DOM ROKVIĆA! Bojana porodičnom fotografijom potvrdila da čekaju još jednog ČLANA, čestitke pristižu sa svih strana!

Naime, on je na svom Instagramu objavio fotografiju na kojoj se Đani i Slađa ljube u bazenu i uporedio ih s divljim životinjama.

„Retka fotografija muflona u sezoni parenja van svog prirodnog staništa“, napisao je glumac ispod fotografije i izazvao haos na društvenoj mreži.

Iako je većini njegovih pratilaca ova neslana šala bila prihvatljiva i smešna, Đanijeva supruga je u razgovoru za Alo! priznala da je neprijatno iznenađena njegovim postupkom.

– Već dvadeset dana sam van grada i nisam pratila novine i portale. Od vas čujem da nam je Maca uputio uvrede i iskreno sam iznenađena jednom tako ružnom objavom. Sa tim čovekom smo u okej odnosu, među nama nije bilo nikakvih sukoba i prozivki, da bi mi njegove uvrede bile očekivane. Nije mi jasno zbog čega je osetio potrebu da nas negativno komentariše, ali pretpostaviću da se radi o potrebi da se kači na leđa mog supruga zbog marketinga – rekla je Trajkovićeva, koja je Marinkoviću poželela da se oslobodi negativne energije i navike da proziva druge javne ličnosti.

– Đani i ja smo ostvareni ljudi. Živimo život kakav smo sanjali, odgajili smo zdrave i prave sinove, a sada imamo i unučiće. Oduvek gledamo svoja posla i nikoga ne diramo i ne komentarišemo na loš način. Neka je Maca živ i zdrav. Ničim izazvan nas je nazvao muflonima, a ja mu želim da pronađe sreću i mir kako ne bi dolazilo do toga da mu je zabavno i smešno kada o nekome napiše nešto ružno na društvenim mrežama – zaključila je Slađa.

Da bismo saznali razlog zbog kog su mu se Slađa i Đani našli na meti, kontaktirali smo Macu, ali se do zaključenja ovog broja nije javljao na telefon.

Laća pokrenuo hajku protiv folkera

Sin Fute i Marine Tucaković, Milan Laća Radulović potkačio je Trajkoviće još pre nekoliko nedelja kada je poput Marinkovića objavio njihovu fotografiju iz bazena i poručio da im treba zabraniti disanje, ljubav, slikanje i kupanje.

Njegov postupak takođe je šokirao Slađu i Đanija, koji su s pokojnom Marinom bili u bliskim, prijateljskim odnosima više od dve decenije. Nedugo nakon Laćine uvredljive objave, fotografija iz bazena je postala viralna, a hiljade korisnika neprestano smišlja uvredljive komentare kako bi se našalili na račun ovog estradnog para.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter