Izvor:
08.10.2017 u 20:56
0

CECA PROGOVORILA O ZDRAVSTVENOM PROBLEMU: Njen savet treba da poslušaju sve žene!

Ražnatovićeva kaže da je pre godinu dana imala hormonski poremećaj, zbog čega je mnogo oticala. Zahvaljujući terapiji sve je rešila

Svetlana Ceca Ražnatović godinu dana je ćutala o svom zdravstvenom problemu, koji je, na svu sreću, uspela da reši. Nakon što se potpuno izlečila, folk zvezda je otkrila da se borila s hormonskim poremećajem i kako se osećala tokom agonije kroz koju je prolazila.

Disbalans s kojim je mučila muku najviše se odrazio na njenu kilažu i raspoloženje. Ceca se naglo ugojila oko desetak kilograma. Kada je primetila simptome, obratila se svom lekaru i pomoću terapija uspela je da pobedi bolest.

– Izgledalo je kao da sam se strašno ugojila. Kako sam sredila taj zdravstveni problem, meni se odjednom vratilo moje telo i svi su mi rekli da sam se prepolovila – otkrila je Ceca u jednoj emisiji.

Tim povodom pozvali smo Ražnatovićku, koja je iskoristila priliku da apeluje na sve ljude da redovno odlaze kod lekara na preglede.

Kritična 2015.

– Imam neki ženski hormonski disbalans, ništa nije strašno. To je ta ženska faza od godinu dana. Sve se izdešavalo prošle godine, tačnije u toku 2015. i 2016. godine. Telo mi je signaliziralo da sa mnom nešto nije u redu. Kada sam primetila simptome, odmah sam se obratila lekaru. Sve sam regulisala i nisam više oticala. To oticanje mi je bio najveći problem – kaže Ceca i dodaje:

Svi moraju da se kontrolišu

– Savetujem svima da čim primete nešto sa svojim zdravljem ili neku promenu na telu, da odu kod doktora. Kao svaki civilizovan čovek konstatuješ se sa stručnim licem i središ svoje zdravstveno stanje. To je sve. Zaista ne bih više pričala na tu temu, ipak je to moja intima i ne želim da baš sve izlazi u javnost – poručila je Ceca.

Izvor:Kurir.rs
Foto:Instagram/craznatovic_official

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter