Izvor: kurir
11.01.2020 u 09:28
0

CECINA ISPOVEST: Život nakon velike tragedije

 Ražnatovićeva je u  ispovesti za Kurir otkrila kako je nastavila život posle velike tragedije, kao i da sa svojom decom Anastasijom i Veljkom čuva uspomenu na Željka, koji je ubijen 2000. godine.

Dvadeset godina od smrti Željka Ražnatovića Arkana navršiće se 15. januara.

STIGAO MISTERIOZNI CIMER Malčanski berberin ne progovara u zatvoru

Uglavnom su ga opisivali kao pravog džentlmena, privatno mirnog i običnog čoveka.

Najmanje je govorila Svetlana Ceca Ražnatović, njegova udovica, jer je izbegavala da se vraća na dan tragedije.

STIGAO MISTERIOZNI CIMER Malčanski berberin ne progovara u zatvoru

Zato je sada, pred obeležavanje dve decenije od smrti supruga, za Kurir iznela emotivnu ispovest o najtužnijem danu u svom životu.

O njegovom životu, brojnim anegdotama, svemu što ga je pratilo, načinu na koji je ubijen u sačekuši u hotelu, kako su o Arkanu govorili njegovi prijatelji, bivši saradnici, brojne javne ličnosti koje su imale prilike da ga upoznaju. 

Pratite nas na Happy BSC portalu, uskoro opširnije!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter