Izvor: ALO
21.04.2022 u 08:36
0

„DAO JE SVE OD SEBE DA MU OLAKŠA STANJE, SEDAM DANA JE BIO U KOMI!“: Aco Pejović se suočio sa ogromnim gubitkom, a sad su otkriveni nepoznati detalji!

Pejović je poslednjih meseci sve slobodno vreme koristio da bude u Prijepolju.

Teško je podneo ovaj gubitak jer je sada ostao bez oba roditelja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Folk pevač Aco Pejović pamtiće 19. april 2022. godine po tužnoj vesti.

Pevaču je u rodnom Prijepolju preminuo otac Isidor nakon teške bolesti.

Aco je poslednjih meseci izbegavao medije, a svoje poslovne obaveze sveo je na one osnovne stvari, koje su uključivale samo unapred zakazane nastupe po Srbiji i regionu.

Izvor blizak pevaču kaže da je iza njega težak i nimalo prijatan period.

BUJNO POPRSJE ODUZIMA DAH! Seka Aleksić raspametila dekolteom, komentari su pljuštali (FOTO/VIDEO)

– Aco je poslednjih meseci sve svoje slobodno vreme provodio kraj oca u Prijepolju. Nakon nastupa nakratko bi se vraćao u Beograd i odmah bi se spremao i putovao u rodni grad kako bi video oca. Dao je sve od sebe da mu olakša stanje, ali njegov otac nije izdržao ovu poslednju borbu – kaže izvor.

– Problemi sa zdravljem Acinog oca počeli su prošlog leta. Oporavio se, ali je bolest ponovo krenula u novembru. Početkom marta ove godine, njegovo zdravstveno stanje se naglo pogoršalo i od tada je pevač konstantno bio u Prijepolju. Poslednje dane proveo je u komi, što je Aco teško podnosio. Sedam dana pre smrti nije mogao ni sa kim da komunicira, a pevač je uprkos tome odlazio kod njega i bdeo nad njim – dodaje izvor.

Inače, Pejović je zbog očeve bolesti odlučio da napravi medijsku pauzu. Otkazao je nastupe predviđene za ovaj praznični period godine, ali neće otkazati koncertnu turneju i premijeru nove pesme, planiranu za maj. Izjave povodom ovog događaja neće davati, a oca će sahraniti u krugu porodice u Prijepolju. Pevač je ovim događajem izgubio oba roditelja jer mu je majka Anđelka nakon  duge i teške bolesti preminula u junu 2020. U mnogim intervjuima pevač je naglašavao vezanost i bliskost s roditeljima koji su mu bili najveća podrška, kako u karijeri, tako i u privatnim situacijama koje nisu bile naročito lake, kao što je bio slučaj 2015. kada je njegova supruga Biljana doživela izliv krvi u mozak.

Preskočio svadbu Lukasovog sina

Iako se mnogo spekulisalo, Pejović je otkrio da je zdravstveno stanje njegovog oca razlog zbog kojeg nije mogao da dođe na svadbu Lukasovog naslednika početkom marta ove godine.

– Nisam mogao da stignem kod Lukasovog sina na venčanje, bio sam u poseti svom bolesnom ocu, to su ipak neke stvari koje su preče – rekao je tada Aco Pejović u emisiji.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73

„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter