Izvor:
04.01.2019 u 11:25
0

DARA BUBAMARA PROSLAVILA SINU ROĐENDAN: Bivši muž na poklone dao 30 000 evra!

Pevačica Dara Bubamara organizovala je sinu proslavu rođendana u jednoj igraonici, gde su se okupili njegovi drugari i njeni najbliži prijatelji.

Međutim, tu ih nije sačekalo ono najvrednije što je Konstantin, koji je napunio deset godina, dobio tog dana. Naime, Radin bivši muž Milan Kesić sa kojim je dobila sina, poklon je ostavio u garaži Darine kuće, pa se dečak tek po povratku sa slavlja oduševio. Tata je za svog mezimca izdvojio čak 4.000 evra i kupio mu bagi.

Malo je reći da je dečak bio oduševljen, a sreću je i Dara podelila sa pratiocima na društvenim mrežama. Ona je od svog bivšeg dobila sat koji je vredan oko 26.000 evra.

Konstantin je bio presrećan, nije mogao da veruje da mu se ispunila najveća želja. On je nekoliko godina unazad tražio da dobije to vozilo, ali je Milan čekao da malo poraste. –

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter