Izvor: ALO
03.02.2022 u 11:02
0

Darko Lazić i Barbara Bobak odlučili da kažu sudbonosno „da“ u maju!

Nakon što je otkrio da krajem maja planira veliku svadbu sa verenicom Barbarom Bobak,  Darko Lazić je, kako prenose mediji, zakazao i crkveno venčanje u Beogradu.

 Kako se šuška, par je odlučio da se na tom mestu zakune na večnu ljubav i izgovori sudbonosno „da“.

Darko i Barbara su se u Hramu Svetog Save zadržali neko vreme, gde su ispoštovali sve običaje odlaska u crkvu, a zapalili su i sveće.

– Ako sve bude kako treba, krajem maja ženim se Barbarom, sve je već zakazano! Taj termin smo izabrali jer će biti lepo vreme i moći će da se slavi na otvorenom. Veselje će biti tokom nedelje, jer mi pevači vikendom radimo – rekao je pevač za medije i dodao da će njihova svadba trajati dva dana:

– Iskreno, ceo život sam tražio ženu koja će da poštuje moje neobične običaje za praznike i napokon sam je pronašao. Prvog dana ćemo slaviti u restoranu, a sutradan u šatoru ispred koga ćemo peći vola. Ma ima sve da se ljulja, jednom se ženi Darko Lazić. Pardon, dvaput.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter