Izvor: telegraf
25.10.2021 u 07:29
0

Darkova bivša uživa sa NOVIM DEČKOM?!

Darkova bivša je zaintrigirala objavom.

Pevač Darko Lazić i njegova bivša verenica Marina Gagić pre nekoliko meseci okončali su svoju romansu, a kako izgleda, Marina je pronašla novu ljubav.

Ona je na svom Instagram storiju objavila kadar iz izlaska, dok nazdravlja sa mladićem kom nije pokazala lice i stavila emotikon koji označava zaljubljenost.

PROČITAJTE JOŠ:SKINULA SE U GAĆICE: Popularna pevačica pokazala zeku na telu!

Marina je bila tajanstvena, a zbog njene objave u kojoj je pokazala romantičan momenat mnogi nagađaju da je našla novog dečka, kom krije identitet.

Podsetimo, nedavno je održano prvo ročište za starateljstvo nad Darkovim i Marininim sinom Aleksejem, Gagićeva se pojavila na sudu, a pevač tada bio u Egiptu sa devojkom Barabarom Bobak zbog čega se nije pojavio na sudu.

Nakon prvog ročišta Marina je za Telegraf Jetset istakla da traži potpuno staratljstvo nad njihovim sinom, a kako je rekla, alimentacija joj nije toliko važna.

– Potpuno starateljstvo. Alimentacija mi nije toliko važna koliko potpuno starateljstvo. Smatram da sam bolji staratelj od njega i da više brinem o detetu – rekla nam je tada Marina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter