Izvor: ALO
25.10.2021 u 07:24
0

SKINULA SE U GAĆICE: Popularna pevačica pokazala zeku na telu!

Članica popularne grupe „Hurricane“, Sanja Vučić neprestano privlači pažnju javnosti, a muškarci uzdišu za njom svaki put kad objavi neku svoju fotografiju na društvenoj mreži Instagram.

PROČITAJTE JOŠ: ZDRAVSTVENO STANJE MARINKA ROKVIĆA I DALJE NEIZVESNO: Oglasio se i sin Nikola

Atraktivna Sanja, ovoga puta je objavila fotografiju iz svog stana i dok je u gornjem delu u potpunosti odevena, dole je sedela samo u donjem vešu.

Iako je njena poza sakrila Sanjine gaćice, jasno je da jedva da na sebi u donjem delu ima nešto od garderobe, ali je tetovažu malenog zeca istakla u prvi plan.

PROČITAJTE JOŠ: Zdravstveno stanje pevača stalno varira: DARKO LAZIĆ MORA PONOVO NA OPERACIJU?

Osim zeca, Sanja je pokazala i tetovaže letećeg tanjira i vanzemaljca, kao i natpis na arapskom jeziku koji ima na ruci i još jednu sličicu na desnoj butini.

Nema sumnje da su se muškarci oduševili ovom Sanjinom fotografijom, dok se ostalima verovatno dopala tetovaža zeca.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter