Izvor:
02.11.2017 u 15:36
0

DIJANA ĐOKOVIĆ OTKRILA: Evo zašto je Jelena vikala na Novaka na čuvenom snimku!

Jelena i Novak Đoković važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni, a veliki broj obožavatelja slavnog tenisera ostao je zatečen kada je njegova supruga u lajv uključenju u februaru vikala na njega.

Mnogi pamte Novakovo obraćanje fanovima putem društvenih mreža, kada ga je Jelena snimala, da bi u jednom trenutku odlučio da sam snima i uzeo joj telefon iz ruke. Njena reakcija na kraju uključenja iznenadila je domaću javnost, a lepa Jelena je tada besno rekla ono što je mislila.

– Kako se ponašaš, majke ti? Hvala, ljubavi, hvala ti… Je l' tako treba da kažeš? – odbrusila mu je ona, što je videlo na hiljade njih.

Ubrzo je shvatila šta je uradila, što se i te kako videlo po izrazu lica supruge Novaka Đokovića.

Poznati par nije komentarisao ovaj ispad, a sada je majka čuvenog sportiste, Dijana, odlučila da kaže zbog čega je Jelena reagovala tako.

Uvek ima trzavica u svakoj vezi, kao i u svakom braku. To su normalne stvari u koje ja ne želim da ulazim. Taj sporni snimak nema veze sa realnošću – navela je Novakova mama za Stori, dodavši da su se tog dana posvađali, ali da su brzo prešli preko toga.

Oni se zaista razumeju, imaju skladan brak – dodala je Dijana.

izvor:blic.rs
Foto:Instagram/jelenadjokovicndf

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter