Izvor: KURIR
15.08.2022 u 07:10
0

DO SAD NISMO IMALI PRILIKE DA JE VIDIMO U OVOM IZDANJU: Marija Šerifović obukla HALJINU, ZALUDELA sve! (FOTO)

Marija Šerifović odavno je postala poznata po vanserijskom pevanju, ali i prepoznatljiva po neobičnom životnom, pa i modnom stilu.

Ipak, u ovo doba godine pevačica ume dai iznenadi atipičnim stajlingom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

STIŽU RODE U DOM ROKVIĆA! Bojana porodičnom fotografijom potvrdila da čekaju još jednog ČLANA, čestitke pristižu sa svih strana!

Marija Šerifović
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Pre tri leta, 2019. godine, pokazala nam je kako izgleda u cvetnoj haljini i za taj mali modni performans na Instagramu dobila je mnogobrojne pozitivne komentare.

Kako je u vrelim danima najlakše rashladiti se na moru ili u bazenu, sasvim je logično da i Mariju sretnemo na nekom od tih mesta.

Najčešće bira dvodelne modele, a tada do punog izražaja dođu njene brojne tetovaže kojima je ukrasila telo.

Podsetimo, Marija Šerifović postoji već dugi niz godina na medijskoj sceni. naime, pevačica je sa svega dvanaest godina nastupila na muzičkom festivalu „Deca pevaju hitove“, osvojila je prvu nagradu, a njena karijera je već tada imala naznake da bude ivranvredna, kakva danas i jeste.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter