Izvor: ALO.RS
28.07.2021 u 11:08
0

DRUGAČIJE JE IZGLEDALA PRE ESTETSKIH ZAHVATA! Prijovićka danas ne liči na sebe!

Na početku karijere izgledala je potpuno drugačije

VAŽNO:

DARKO MLADIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Inckov zakon je POLITIČKA PSIHOLOŠKA OPERACIJA – istinu moramo da branimo najoštrijim sredstvima!

HAOS NA PRIŠTINSKOM AERODROMU: Kvar na avionu izazvao opštu paniku među putnicima

VREMENSKA PROGNOZA ZA SREDU: Veoma toplo – OPREZ!

Pevačica Aleksandra Prijović poznata je po svom glasu, velikim hitovima, ali i lepom izgledu.Nakon porođaja, Aleksandra je brzo dovela kilažu do savršenstva, a jednom prilikom je na društvenim mrežama isplivala fotka na kojoj se vidi kako je pevačica nekada izgledala.

Imala je više kilograma nego sad, a promenila je dosta stvari na licu Korigovala je nos i usta, što i ne krije, pored toga, na telu je radila i grudi.

– Ništa više neću korigovati. Ispravila sam sve što sam htela – izjavila je Aleksandra jednom prilikom, pa dodala:

– Zagovornica sam estetskih zahvata jer žena treba da udovolji sebi i promeni ono čime nije zadovoljna, ali treba znati meru. Ne treba preterivati, da ne ličite na sebe – priznala je ona tada.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter