Izvor: KURIR
16.05.2022 u 11:41
0

„DRŽAVLJANI ZEMALJA KOJE SU DALE 12 IMAJU POPUST KOD MENE!“: Pevačica koja se bavi prostitucijom šokirala nakon Konstraktinog uspeha

Pobedu na prestižnom muzičkom takmičenju odnela je Ukrajina, a našu predstavnicu plasmana su koštali glasovi žirija, koji ju je prvo plasirao na 11. mesta, a potom ju je publika odvela na 5. mesto.

Međutim, podrška Konstrakti i dalje stiže sa svih strana, a neki su možda čak otišli i predaleko.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Naime, transrodna pevačica Elektra Elit, koja je svojim u intervjuima isticala da se bavi prostitucijom u inostranstvu, sada je na svom Tviter nalogu, imala šokantnu poruku.

– Državljani zemalja koje su nam dale 12 poena imaju 50 posto popusta kod mene – napisala je Elektra ne naglasivši na šta konkretno imaju popust.

SLOMLJENA OD TUGE! Milici Pavlović preminula baka, bila joj je sve na svetu, emotivna poruka kida dušu (FOTO)

Elektra Elit
 

Da podsetimo, Konstrakra je od publike dobila 225 poena.

Po 12 poena Konstrakti je stiglo iz Severne Makedonije, Slovenije, Hrvatske, Crne Gore i Švajcarske.

Po 10 poena Srbija je dobila od Bugarske, Austrije i Češke, a po osam poena Konstrakti su dodelili gledaoci iz Švedske, Grčke, Francuske, Australije i San Marina.

Poeni za Srbiju, kada je publika u pitanju, su izostali samo od gledalaca iz pet zemalja – Danske, Estonije, Litvanije, Moldavije i Ukrajine.

Dok je od stručnog žirija dobila 23 nule i samo dve dvanaestice.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter