Izvor: KURIR
29.08.2022 u 15:03
0

DŽEHVA I CRNI CERAK IZGORELI NA BINI! Pogledajte hit scene sa Belgrade Music Weeka!

Četvrti po redu Belgrade Music Week festival uspešno je završen!

Nastupi najvećih regionalnih pop, trap i hip-hop zvezda na Ušću još dugo će se prepričavati, ali i pamtiti energija koju su izvođači i publika razmenili posle godinu dana od prethodnog izdanja festivala.

Zvezde nisu krile uzbuđenje u izjavama pre i posle posle nastupa, a emocija publike nije izostala: tri festivalske večeri pokazale su koliko su muzika i zabava nedostajale svima.

Poznat po vrhunskoj produkciji, Music Week festival i ovog puta nadmašio je i svoja prethodna izdanja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ŠERIFOVIĆKA SLOMILA SEBI RUKU KAD JE SAZNALA DA JU JE DEVOJKA PREVARILA! Doživela SLOM, pa napala partnerku nasred ulice

Ipak, jedna zanimljiva scena sa festivalske bine, prepričavaće se još dugo vremena, a posebno će je pamtiti izvođači.

Neki od njih su izgoreli na sceni, ali bukvalno.

Naime, Crni Cerak i Lacku, kao i Teodora Džehverović imali su mali peh sa pirotehnikom na bini, pa je u jednom trenutku izgledalo kao da su se zapalili.

Posle prvobitnog šoka, oni su nastavili da pevaju kao da se ništa nije dogodilo.

– Braćo, nemojte više da dajete onom ćaletu na Music weeku što pušta vatru, brate da pije. Brate, sve nas je žive zapalio – istakao je u šaljivom tonu Crni Cerak u svom obraćanju fanovima.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter