Izvor: KURIR
01.11.2022 u 15:23
0

DŽEHVA SE MASKIRALA U PAMELU ANDERSON, A FANOVE NIJE UBEDILA: Ma kakvi, ista si Jelena Karleuša! Utegla se u crni korset i LATEKS

Pevačica Teodora Džehverović istinski se potrudila da liči na Pamelu Anderson kada je slavila „Noć veštica“ i maskirala se, ali su njeni pratioci to drugačije videli.

Džehverovićeva je oduševila mnoge kostimom Pamele iz dobro poznatog filma, ali su neki primetili veću sličnost sa pevačicom Jelenom Karleušom iz jednog spota.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

BIO JE MOMAK ZBOG KOGA SU DEVOJKE LUDELE, ALI NIJE ODOLEO ČARIMA NAJGOREG NEPRIJATELJA- HEROINA! Da je živ Igor Pervić bi napunio 56 godina

1 / 10 FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

„Pa ti si ista JK“, „Ovako je Jelena izgledala u nekadašnjim spotovima“, „Ma kakva Pamela, ovo je Karleuša“, nizali su se komentari, ali bilo je i onih koji vide malu sličnost sa popularnom glumicom koja se proslavila kao „Plejboj zečica“.

Teodora Džehverović
FOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE

Za ovu priliku Teodora se utegla u crni korset koji je istakao njene bujne grudi, dok je na nogama imala pantalone i duboke čizme.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74  

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter