Izvor:
10.02.2017 u 17:52
0

Džej o teškim zdravstvenim problemima: BORIM SE SA BOLEŠĆU, ALI SE NE PREDAJEM!

Imam zdravstvenih problema, bole me noge, pritisak me uništava. Došao sam i ja u te ozbiljne godine, ali ne možemo svi da živimo kao mamuti. Ali, borba sa bolešću je normalna za moje godine, tako da mislim da nije ništa novo. Važno je da i dalje imam zdrav duh – kaže Džej, koga mnogo više od bolesti pristiska porodična drama sa ćerkom Anom.

Naime, pevač otkriva da više nije u kontaktu sa njom jer se ona posle brojnih bračnih problema vratila nevenčanom suprugu Adilu Maksutoviću. Džej kaže za da ne može da pređe preko toga što je njegova starija ćerka oprostila navodne batine ocu njenog deteta.

Ana i ja ne pričamo, nismo u kontaktu. Posvađao sam se sa ćerkom. Ana je uvek bila uz njega, tako da sam odlučio da više ne razgovaram ni sa njom, ni sa njim. Šta imam ja sa tim što se ona pomirila sa Adilom? Sama se spanđala i napravila dete sa njim, posle toga mu je oprostila sve. Samo sam sa Marijom u kontaktu, sa Anom nisam, jer je odabrala da bude srećna s Adilom – u suzama priča Džej, koga boli to što nije u kontaktu sa ćerkom, ali ne može da joj oprosti.

Pevač ne krije da su njegovi prijatelji u pravu kada kažu da tugu zbog loših porodičnih odnosa utapa u alkoholu i da izlazi svako veče po klubovima, gde lumpuje do jutra.

Nisam zaljubljen i nemam devojku. Nije to tako lako kao kada zapališ cigaru, ipak mora da postoji neka hemija – ističe pevač, koji je godinama važio za jednog od najvećih zavodnika na estradnoj sceni.

Džej kaže da unuka Adrijana, otkad ne priča sa ćerkom, viđa samo kada ga čuva njegova bivša supruga Nada. Iako žali zbog toga jer su to retke prilike za njihovo druženje, on kaže da je ponosan na naslednika, koji liči na njega.

Videćete kakav mi je unuk dileja, to je strašno. Na mene liči kada počne da igra, a inteligentan je na ćaleta. Voleo bih da moj unuk ne bude kao ja, da ne puši, već da živi zdrav život. Neka krade, tu ću ga podržati, samo da ne šibicari, jer je to prevara – priča pevač.

pulsonline.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter