Izvor:
22.02.2017 u 20:11
0

EKSKLUZIVNO: Ovo je sms prepiska Milice Dabović i Simona oko 100.000 EVRA!

Pulsonline došao je i u posed prepiske između Milice i Simona gde mu ona traži da joj vrati novac koji mu je pozajmila dok su se zabavljali.

Za vreme veze me je ubijao od batina i stalno mi je krao novac. „Hamer“ koji je vozio je vlasništvo mog oca i bio je dogovor da ga proda. Taj auto mi nismo videli već tri-četiri meseca, nismo ni videli novac od prodaje tog auta. Otac je otišao da prijavi nestanak automobila – započinje svoju priču Milica.

Dabovićeva tvrdi da joj je bivši dečko uzimao novac koji joj nikada nije vratio.

Samo sam ga molila da mi vrati novac koji mi otkada se zabavljamo uzima i troši. Samo sam ga to molila. To je negde oko 100.000 evra, uzeo mi je sat koji sam platila, auto, bankovnu karticu, a keš koji sam imala u novčaniku je redovno uzimao – objašnjava naša reprezentativka u košarci.

U njihovoj prepisci Milica mu je jasno stavila do znanja da je ološ i da joj vrati pare, te da se gubi iz njenog života jer je ljubavi došao kraj. Takođe mu je naglasila da će je zapamtiti dok je živ i da će njenu tetovažu nositi do kraja života a da ona njegovu skida već sutra. Simon je samo hladno odgovarao na poruke.

pulsonline.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter