Izvor: KURIR
12.05.2022 u 22:33
0

(EVROVIZIJA UŽIVO): Crnogorka i Makedonka HIPNOTISALE publiku raskošnim glasom!

Nakon što sve numere budu izvedene, biće omogućeno glasanje, i to iz ovih navedenih zemalja koje se takmiče tokom druge polufinalne večeri.

Iz Srbije ne možete glasati za našu predstavnicu, kao što nijedna zemlja koja učestvuje ne može glasati za svoje predstavnike.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

22.27 – Poslednja zemlja koja se predstavlja u takmičarskom delu je Češka. U pitanju je trio We Are Domi, a njihova pesma je „Lights Off“.

22.23 – Švedska se sledeća predstavlja. Kornelija Džejkobs brani njihove boje, a njena pesma se zove „Hold Me Closer“. U pitanju je balada.

22.19 – Belgiju, koja nastupa 16. po redu predstavlja mladi izvođač Žeremi Makis s pop pesmom „I Miss You“.

22.15 – Crna Gora je 15. zemlja u drugom polufinalu. Njih predstavlja Vladana Vučinić s moćnom baladom „Breathe“, što u prevodu znači disati. Vladana inače peva na engleskom jeziku, i to veoma emotivnu i moćnu baladu.

Nju je lična tragedija navela da nastane ova pesma. Tačnije, njoj je prošle godine preminula majka.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter