Izvor:
16.10.2017 u 07:45
0

FANOVI ZABRINUTI: Boban Rajović hitno hospitalizovan!

Popularni pevač Boban Rajović nastupao je u jednom klubu u Puli, a samo sat vremena nakon početka bio je primoran da prekine nastup usled lošeg zdravstvenog stanja.

Boban se, nakon što mu je stanje stabilizovano, obratio fanovima uz reči izvinjenja zbog ranog prekida nastupa, ali i uz obećanje da će im se na adekvatan način odužiti.

– Draga moja verna i najbolja publiko na svetu. Svima vama koji ste sinoć bili u Puli dugujem jedno izvinjenje jer sam pevao samo sat vremena. Jednostavno, viša sila je bila u pitanju i morao sam nažalost da posetim Hitnu pomoć jer mi zaista nije bilo dobro. U jedno budite sigurni, a to je da ću vam se odužiti na adekvatan način kako i zaslužujete. Ovom prilikom se zahvaljujem i dragim ljudima u Hitnoj, koji su bili i više nego ljubazni – napisao je Boban, a komentari podrške brojnih fanova ne prestaju da pristižu.

Izvor: Glossy
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter