Izvor:
16.10.2018 u 07:36
0

Gasttozz nikad iskreniji: „Priviđa mi se njen duh“!

Kako dani prolaze, Nenadu Marinkoviću Gasttozzu pokojna majka Gordana, koja je iznenada preminula u decembru 2016. godine, sve više nedostaje.

Zbog ogromne tuge i nedostatka koji oseća, duplom pobedniku „Parova“ mama je počela da se pojavljuje u snu, što ga čini izuzetno srećnim.

– Dolazila mi je majka u san. Čudan je osećaj. Prvi put sam je sanjao posle sahrane, a drugi nedavno. Počela je da mi dolazi kao duh. Ne mogu da vam opišem to. Šteta što ti moji sni kratko traju, pa ne mogu duže da ostanem s njom i razgovaram. Bila mi je sve u životu i uspomenu na nju čuvam do groba. Uvek je sa mnom i nikada je ne zaboravljam. Bol za njom je neizbrisiva, zato tada uvek odem na groblje kako bi mi bilo lakše. Najteže mi je kada ostanem sam, tada mi je najpotrebnija – rekao je Gasttozz.

kurir.rs
Foto: Instagram/gasttozz.official,Twitter/draguljibutikovci

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter