Izvor: ALO
28.10.2021 u 08:35
0

Glumac Miodrag Radonjić PRVI PUT PROGOVORIO O SINU

Dete čoveka dodatno nadahne i ispuni ljubavlju, sve je lepše nego ranije.

Glumac Miodrag Radonjić proslavio se ulogom Baće u filmu „Južni vetar“, ali je, kako priznaje, najveći uspeh doživeo kada je osnovao porodicu.

U razgovoru Radonjić je ispričao koliko ga je očinstvo promenilo i koliko ga je sin Sava naučio da bude strpljiv.

PROČITAJTE JOŠ:ŠOK! Vesna Zmijanac priznala šta joj je ćerka izjavila: Mama, vi ste umrli samo još ne znate!

– Iskren da budem, uloga Baće je jako bitna za moju karijeru. Drago mi je što mi se kao mladom glumcu desila uloga po kojoj me ljudi prepoznaju i koja me je obeležila – rekao je Miodrag, pa se osvrnuo na činjenicu da uglavnom tumači negativce.

– Teško je razbiti stereotip. Reditelji me uglavnom vide kroz uloge negativaca, ali nadam se da ću se u budućnosti ostvariti i kroz druge uloge – poručio je Radonjić sa kojim smo razgovarali povodom promocije drugog dela filma „Južni vetar“.

– U prijateljstvu sam iskren. Kada nekoga primim u svoj život, posvećen sam, ali imam drugačiji karakter od Baće zato što ja ne bih podržavao svog prijatelja u lošim stvarima.

Međutim, iako niže uspehe na poslovnom planu, najveći je ostvario na privatnom pre godinu dana, kada je dobio sina Savu.

– Očinstvo me je dosta promenilo. Dete čoveka dodatno nadahne i ispuni ljubavlju. Nije lako opisati emociju koju roditelj ima prema detetu, nekako sve je lepše nego što je bilo ranije – rekao je on, i dodao:

– Potrebno je malo više strpljenja, ali fenomenalno je što mnogo stvari učiš kroz rad s jednim malim čovekom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter