Izvor: ALO
15.09.2021 u 10:36
0

GO STOMAK I IZVAJANO TELO! Anastasija Ražnatović prošetala Beogradom u nesvakidašnjem stajlingu, ovakvo izdanje pevačice niko nije očekivao

Verujemo da mnogi od njih nisu ostali imuni na ovakav izgled pevačice

PROČITAJTE JOŠ:STIGLI REZULTATI TESTA NA KORONU: Marina Tucaković i dalje se nalazi u bolnici, a evo u kakvom je stanju!

Poznato je da Anastasija Ražnatović veoma vodi računa o svom izgledu i da njena javna pojavljivanja uvek prođu veoma zapaženo, pa je tako bilo i ovoga puta.

PROČITAJTE JOŠ:„SLEDI BORBA, NE DAMO SE!“: Sin Marine Tucaković se oglasio povodom njenog pogoršanog zdravstvenog stanja! (FOTO)

Naime, mlada pevačica je u toku jučerašnjeg dana prošetala sa prijateljicom prestoničkim ulicama i to u odeći za trening.

Prolaznici su mogli da vide Anastasiju u helankama i topu, pri čemu je u prvi plan došao njen izvajani stomak, a verujemo da mnogi od njih nisu ostali imuni na ovakav izgled pevačice.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter