Izvor:
29.11.2016 u 18:50
0

GOSTI NISU ŠTEDELI: Evo koliko je VIKTOR TROICKI zaradio NOVCA na svadbi! (FOTO)

Srpski teniser Viktor Troicki i njegova supruga Aleksandra inkasirali su 50.000 evra od svadbe koju su pre dva dana organizovali u srpskoj prestonici.

Kako saznajemo, mladoženjine kolege teniseri najviše su odrešili kesu, pa su mladenci iz koverti izvadili oko 50.000 evra.

Prijatelji, rođaci i kumovi nisu žalili novac pri darovanju bračnog para Troicki, pa su mlada i mladoženja prve dane bračnog života proveli u brojanju novca. Oni su, uz mnogobrojne koverte sa kešom, dobili i mnoštvo originalnih poklona. Među onima koji se vode starim srpskim razmišljanjem „daj mladima novac, pa nek kupe šta im treba“ bio je i teniser Nenad Zimonjić, koji je na svadbu došao sa suprugom Minom i decom.

– Mladenicmima nismo ništa kupili, dobiće poklon na drugi način. Novčano je uvek bolje. Poželeo sam im svu sreću u zajedničkom životu. Očekuje ih prelepo novo iskustvo jer će uskoro postati roditelji.

Svima nama je nakon venčanja i dobijanja deteta krenulo nabolje, kako privatno, tako i u sportu. Dao sam mu savet da samo sluša svoja osećanja, Aleksandra i on su zaljubljeni i vole se, tako da se nadam da će u narednom periodu biti mnogo lepih trenutka za njihovu porodicu – kaže Nenad.

Kako ni Novak Đoković kada je dolazio nije nosio poklon, sasvim je izvesno da je u džepu imao kovertu. Tako su došli i Ilija Bozoljac, Dušan Lajović i Filip Krajinović. Osim što su mladencima doneli novac za početak bračnog života, sportisti su bili i najveseliji, pa su čašćavali muzičare. Pevačica Aleksandra Prijović i njen dečko Filip Živojinović, pastorak Lepe Brene, takođe su bračnom paru Troicki doneli novac.

– Izgledali su zaista prelepo. Želela sam da ostanem do kraja, ali sam morala da radim. Kovertu smo im poklonili Filip i ja. Veoma mi je žao što Aleksandri nisam stigla da otpevam njenu omiljenu pesmu „Za nas kasno je“ – priznaje Prijovićeva.

Puls online
Foto: Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter