Izvor:
06.06.2017 u 03:08
0

HOLIVUD U ŠOKU: Hale Beri pokazala trudnički stomak u 50. godini, a niko nije NI ZNAO DA JE TRUDNA! (FOTO)

Holivudska zvezda Hale Beri, koja važi za jednu od najlepših glumica, nedavno je izazvala ogromnu pažnju na jednom događaju.

Hale se na crvenom tepihu pojavila u srebrnoj haljini, a ono što je svima upalo u oči i iznenadilo prisutne jeste njen, po svemu sudeći, trudnički stomak, za koji se držala dok je pozirala, kako to inače trudnice rade.

Glumica je svojom pojavom iznenadila mnoge, budući da se kao grom iz vedra neba “pojavio” njen zaobljeni stomačić…

Hale trudnoću nije ni demantovala ni potvrdila, međutim, fotografije su istog momenta pokrenule priče da 50-godišnja lepotica čeka treće dete.

Podsetimo, Hale Beri ima devetogodišnju ćerku Nalu sa Gabrijelom Obrijem , kao i sina Masea sa francuskim glumcem Olivijeom Martinezom, od kojeg se zvanično razvela u januaru ove godine.

Izvor: Telegraf
Foto: Twitter/LITVIRAL.COM, Twitter/Mirror Celeb‏

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter