Izvor:
30.10.2017 u 02:36
0

IJAO! Kim Kardašijan se maskirala u Šer za Noć veštica, pa se žestoko izblamirala (FOTO)

Noć veštica, u Americi obeležava najveći broj ljudi, a među njima i većina poznatih i slavnih faca.

Jedna od njih svakako je i Kim Kardašijan bez koje nijedan bitniji događaj ne može da prođe. Starleta se tako pojavila na velikoj žurki povodom Noći veštica, organizovanoj u Los Anđelesu.

Kim je odlučila da se prepuši u čuvenu Šer, a kostim koji je ponela replika je izgleda Šer iz 1971. godine u kom se pojavila na "Academy Awards". Kim je sve iznenadila svojim stomakom, odnosno osenčenim trbušnjacima.

– Šer definitivno ima bolje telo. Njen stomak… Mislim da niko ne može da joj parira – rekla je Kim. Njen prijatelj Džonatan je naravno, bio obučen u kostim Sonija.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Twitter/kimkardashian

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter