Izvor: Kurir.rs/INFORMER
17.11.2022 u 08:16
0

ISPLIVALA VELIKA TAJNA STANIJE DOBROJEVIĆ! Koristila RIJALITI kako bi pomogla SRPSKE MANASTIRE

Stanija Dobrojević je neposeredno pred odlazak u Amerku posetila je Frušku goru, gde je obišla manastire i donirala novac.

Naime, popularna brineta je napravila humanitarnu akciju gde je sve svoje stvari koje je nosila u najgledanijem rijalitiju prodala po simboličnim cenama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

NATAŠU BEKVALAC ZAPROSIO MUŠKARAC PREKO INSTAGRAMA: Evo kakve poruke stižu pevačici, ovo ju je nasmejalo, pa izgovorila DA!

Ona nije želela medijski da se eksponira, pa je sve uradila u tajnosti.

– Stanija je sa svojom porodicom par puta uspela da poseti Frušku goru, gde je obišla veliki broj pravoslavnih manastira. Želela je čak i da ostane par dana, da prespava kako bi uspela da detaljno sve da obiđe i uživa u prirodnim lepotama, ali joj poslovne obaveze i priprema za put u daleku Ameriku nisu dozvoljavale. Dobrojevićeva ima veliki broj fanova i pratilaca na društvenoj mreži Instagram, pa skoro svaki dan dobija brendiranu garderobu i veliki novac kako bi izreklamirala mlade kreatore i proizvode – priča izvor i dodaje da se prva srpska starleta odlučila na prodaju svojih skupocenih stvari, jer je želela da pomogne manastir, a kako ističe ovo nije prvi put da se bavi humanitarnim radom, ali ne želi da se o tome piše.

– Stanija od malih nogu pomaže sve one koji nemaju novca, izuzetno je humana osoba i veliki borac za pravdu. Prodala je sve stvari koje je nosila u rijalitiju  po simboličnim cenama i sav novac je donirala manastiru. Stalno se trudi da pomogne, a svojim likom i delom propagira samo prave vrednosti. Vezana je puno za svoju porodicu i osoba je koja pobožna – završava izvor.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter