Izvor: Kurir
08.11.2023 u 20:45
0

ZBOG OVOG DETALJA SVI MISLE DA SE ZAPOSLILA KOD ASMINA U FIRMI! Stanija sedi na ČELU STOLA sva ponosna, sve joj je POTAMAN! FOTO

Stanija Dobrojević je odlučila da promeni profesiju, pa se pohvalila fotografijom iz nove firme.

Starleta Stanija Dobrojević trenutno uživa u Americi. Iako nije poznato ko joj pravi društvo, Stanija se sada fokusirala na sebe, pa se juče pohvalila novom, besnom mašinom, a već danas je objavila fotografiju firme, čiji je sada deo, po svemu sudeći.

Naime, Stanija je, najpre, otkrila da bi bila čistačica, da trenutno nije starleta, a onda se uslikala u firmi, na čelu stola.

Vreme za posao“ – napisala je Stanija u svojoj objavi.

Kako je Asmin Durdžić poslovan čovek i stoji iza određene firme, mnogi su posumnjali da je upravo on sada zaposlio i Staniju.

Ne zna se šta se krije iza svega i kakve poslovne planove ima starleta, a jasno je da je Dobrojevićeva veoma zadovoljna trenutnom situacijom, kako na poslovnom, tako i na privatnom polju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter