Izvor:
03.10.2016 u 20:43
0

ISPOVEST MUZIČKE ZVEZDE: Žena me je maltretirala!

Britanski muzičar Piter Huk tvrdi da je bio žrtva stravičnog porodičnog nasilja. Nekadašnji basista grupe New Order tri godine je bio u braku sa Kerolajn Ahern, koja je preminula u julu ove godine u 52. godini. Sada tvrdi da ga je ona podvgla "mentalnom ispiranju mozga" koje je kasnije preraslo u fizičke napade u kojima je koristila stolice, flaše i noževe.

Kerolajn je bila slavna engleska komičarka, scenaristkinja i glumica, a preminula je nakon duge borbe sa rakom.

Huk kaže da ga je bilo sramota što je bio žrtva zlostavljanja, te da smatra da je to razlog zašto je kasnije oboleo od kliničke depresije.

On i Kerolajn venčali su se u Las Vegasu 1994, ali su se rastali tri godine kasnije nakon žestoke svađe. Huk u svojoj novoj autobiografiji kaže da zbog zlostavljanja koje je trpeo nije mogao da izrazi saučešće kada je Kerolin preminula.

– Da, voleo sam je. Ona je umela da bude duhovita, ali ona je takođe bila veoma problematična osoba, a to nigde nije pokazivala van naše veze – piše on u svojoj knjizi.

Huk, koji je bio i jedan od osnivača grupe Joy Division, tvrdi da je Kerolajn najpre pokušala da mu ispere mozak negativnim komentarima, pre nego što je postala i fizički nasilna.

– Napadala me je, noktima mi je grebala vrat, gasila mi je cigerete na ruci, napadala me flašama, noževima, stolicama i drugim nameštajem. Sve to prouzrokovala bi neka sitnica. Najčešće jer sam razgovarao ili samo pogledao drugu ženu – tvrdi on.

Prilikom jedne velike svađe, uplašio se da će dag a izbode makazama. Narednog jutra napustila je njihov porodični dom. Ostavila je samo poruku: Odlazim. Ubila bih te kad bih ostala.

Blic
Foto: Twitter / UKHeadlines247

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter