Izvor: 24 SEDAM
04.04.2022 u 17:01
0

„IZJAVE BIVŠE ŽENE MOGA SUPRUGA SU LAŽ!“: Pevačica nakon suđenja o podeli imovine ne krije da je šokirana

Pevačica mora da se bori za ono što je njeno

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Pevačica Biljana Sečivanović danas je imala zakazano saslušanje u Višem sudu u Beogradu povodom raspodele imovine koju je njen suprug Aleksandar Nedić stekao za vreme bračne zajednice sa sada već bivšom ženom Danijelom. Biljana je u svojstvu svedoka danas trebalo da da izjavu, ali zbog neplaniranih problema, suđenje je odloženo. I dok Aleksandrova bivša traži „deo koji joj po zakonu i pripada“, Sečivanovićeva ne krije da je šokirana činjenicom da „sad mora da dokazuje da je nešto što je njeno, zaista njeno“.

Posle današnjeg pojavljivanja u Višem sudu u Beogradu, Biljana se oglasila i istakla da će laži suprugove bivše partnerke dokazati.

– U dogovoru sa mojim advokatom Milisavom Jovanovskim se obraćam u vezi sa suđenjem koje je trebalo danas da se održi. Zbog bolesti sudije, suđenje a tako i moje svedočenje je odloženo za oktobar. Mogu samo reći da su izjave potpuna besmislica i laž što ćemo na sudu i dokazati. Razlog zbog koga je izbacila optužbe u medije je samo njoj poznat. Posle moga iskaza na sudu dobićete detaljnije informacije. Unapred hvala na razumevanju – rekla je ona u izjavi za medije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:

„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter