Izvor: KURIR
27.10.2022 u 12:59
0

JEDNA PIJE URIN, A DRUGA OVČIJU PLODOVU VODU! Bizarne rutine za ulepšavanje poznatih: Tek da vidite šta rade s kremom za HEMOROIDE

Dame su zbog lepote spremne sve da urade, ali za neke bizarne stvari, zaista je potrebno imati jak želudac, a čini se da ga poznate dame i te kako imaju.

Naime, ako je suditi prema nekim njihovim navikama koje one neretko podeljuju javno, poznate ličnosti rade apsolutno sve što mogu da bi očuvale mladost i lepotu, a mi vam donosimo neke od najbizarnijih bjuti tretmana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ŠOK! NAPADNUT SIN VIKI MILJKOVIĆ: Andreju (15) tražili novac, izvadili nož, evo šta se desilo! Pevačica VAN SEBE

Demi Mur tvrdi da je njena koža čvrsta i zategnuta zahvaljujući tretmanu sa pijavicma jer one navodno, pijavice sprečavaju zgrušavanje krvi, poboljšavaju cirkulaciju i ubrzavaju zarastanje rana.

Ni slavna Sandra Bulok nema ništa manje bizarne navike, te za uklanjanje podočnjaka koristi kremu za hemoroide.

Viktorija Bekam i legendarna Madona definitivno prednjače u svojim morbidnim navikama, te koriste izuzetno neobične preparate.

Viktorija Bekam prednjači u morbidnosti, te ona za svoju lepotu koristi životinjski izmet i plodovu vodu od ovce. Kako je objasnila supruga Dejvida Bekama, ona kotisti izemet retke vrste ptica sa japanskog ostrva Kjušu. Ova retka vrsta hrani se posebnim semenkama, a nakon toga stručna lica, njihov izmet obrađuju na poseban način i stavljaju ga u upotrebu. Za ovaj tretman se smatra da usporava starenje i uklanja podočnjake, kao i da hidrira kožu. Pored ptičijeg izmeta, omiljeni tretman lica je čišćenje plodovom vodom od ovce.

Sa druge strane Madona, kao tretman za negu kože pije svoj urin, a to je objavila i javno u jednom video snimku:

– Odlično je popiti urin nakon izlaska iz ledene kupke – rekla je kraljica popa.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74  

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter