Izvor:
21.05.2017 u 00:00
0

JELENA TOMAŠEVIŠĆ GLUMILA NA FILMU? Pogledajte sa kojim velikanima je delila set! (foto)

Pop pevačica Jelena Tomašević već godinama unazad važi za jednu od najtalentovanijih pevačica na našim prostorima, a mnogi nisu znali da osim muzičkog poseduje i talenat za glumu, što je i dokazala na velikom platnu.

Ona se davne 2005. godine pojavila u filmu "Ivkova slava" Zdravka Šotre, po romanu Stevana Sremca, i pobrala sve simpatije domaće publike, ali i kompletne glumačke ekipe.

U ovoj komediji koja važi za jedan od omiljenih srpskih filmova Jelena se pojavljuje u narodnoj nošnji i svojim glasom uveseljava goste čuvene Ivkove slave, koja je trajala čak tri dana, a tom prilikom je Draganu Bjelogrliću i Miloradu Mandiću Mandi "na uvce" otpevala pesme "Nema koga" i "Lastavičičke".

Kurir
Foto: Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter