Izvor: GRAND ONLINE
23.03.2022 u 09:19
0

KAD JE VIDELA NAGU SLIKU NAGA MAJKA JE MISLILA DA JE TO ONA! Branka Sovrlić ispričala HIT anegdotu!

Jedna od retkih pevačica koja se može pohvaliti da nije imala estetske korekcije je sigurno Branka Sovrlić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Iako je u sedmoj deceniji pevačica se može pohvaliti izvajanom linijom i fantastičnim fizički izgledom za koji je zaslužan zdrav život koji vodi.

– Drago mi je da postoje pozitivni komentari, čak mi imponuje i kada me porede sa nekim. Recimo na početku karijere su me poredili sa Merilinkom! Ima puno slika na kojima baš podsećam na nju, a jednom me je režiser pitao koliko sam vremena provodila trenirajući Merlinkin osmeh, ali stvarno nisam. Jednostavno je tako ispalo! A evo sada sa Madonom me porede, malo ta frizura i zelene oči, tu smo mi i sličnih godina, mislim Madona, kako da mi ne imponuje – rekla je pevačica.

Nije tajna da je Branka na početku karijere, u svojim devojačkim danima, važila za jednu od najboljih cica sa domaće scene, a kako su je poredili sa jednom od najlepših žena, pevačica je odlučila da ispriča jednu anegdotu.

– Čak ću vam ispričati i jednu anegdotu, majka moja me nije poznala kada je izašla moja prva ploča. Živeli smo tada u Nišu, odmah su sve moje ploče stavili u izloge, a jedan čovek koji uramljuje slike stavio je i moju sa omota, ali tu je bila i slika čuvene Merlinke kako naga leži. I moja mama dolazi kući, išla pre toga kod komšinice na kafu, i kako je prolazila do kuće u gradu i videla fotku, napala me čim je došla. Rekla mi „Kako si se bre to slikala?“, ja se zbunila i jedva smo se razumele da ona ne priča o mojoj slici nego o Merlinkinoj. Tako da, kad me je majka sa njom upoređivala onda zamislite koliko je bila fotografija na kojoj sam baš ličila na nju- prisetila se Branka.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter